Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні

3-го вересня відбулась довгоочікувана подія цієї осені – презентація оновленої Bentley Bentayga від Bentley Motors. Цей позашляховик вже здобув чимало шанувальників у всьому світі, і тепер його представлено в Україні.

Захід проходив в історичному музеї Київська фортеця із дотриманням всіх правил адаптивного карантину. Старовинне місце створило неординарну атмосферу презентації і підкреслило сучасність та інноваційні технології автомобіля.

 

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні

 

Оновлена Bentley Bentayga захоплює з першого погляду. Бездоганний дизайн, розширені можливості і досконалі технічні характеристики поєднуються в розкішний позашляховик, що перевершує будь-які сподівання. Автомобіль оснащений потужним 4-літровим двигуном V8, розвиває максимальну швидкість 290 км/год. завдяки двом турбокомпресорам забезпечується миттєва відповідь на всі команди водія. Крутний момент досягає максимуму 770 Нм при швидкості менше 2000 об/хв.

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 2

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 3

Натхненням для створення оновленого елегантного дизайну стали моделі Continental GT і Flying Spur. Широкий, скульптурний передній бампер і еліптичні фари, що містять діамантовий ефект блиску кришталю, додають вишуканості і впізнанності ДНК бренду. Дизайн задньої частини автомобіля також був повністю змінений: модель отримала нову, на всю ширину кузова кришку багажного відсіку, а для досягнення виняткової чистоти ліній дизайнери перенесли номерний знак нижче до бампера. Широкі розділені вихлопні труби підкреслюють неймовірну міць цього автомобіля. Ще більш досконала динаміка забезпечена завдяки збільшеній на 20 мм ширині колії задніх коліс, що змінює їх положення в арках.

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 4

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 5Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 6

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 7

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 8

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 9

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 10

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 11

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 12

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 13

 

Вперше представлений в листопаді 2015 року Bentayga поклав початок новим стандартам в сегменті в автомобільній галузі. На момент виходу на ринок Bentayga був найшвидшим, потужним і унікальним SUV в світі.

 

Завітайте в єдиний дилерський центр в Україні  - Bentley Kyiv, і розпочніть свою екстраординарну подорож разом з найбажанішими автомобілями від Bentley Motors!

Презентація оновленої Bentley Bentayga в Україні - фото 14