Незабутнє літо разом з Bentley

Bentley Summer Tours обіцяють незабутнє літо!

25 червня екстраординарні подорожі стартують з мальовничого острова Майорка, де у вишуканому готелі The St. Regis Mardavall представлено весь актуальний модельний ряд Bentley, доступний для тест-драйву.
Пориньте у яскраві емоції під час керування винятковими британськими автомобілями та насолоджуйтесь захоплюючими краєвидами дикого узбережжя Майорки.

Дати проведення: 25 червня – 11 липня
Для реєстрації на тест-драйв, просимо заповнити форму по лінку:
Bentley Tour Mallorca

 

3 16 липня літні пригоди Bentley продовжаться в серці Французької Рив’єри – в легендарному готелі Cheval Blanc в Сен-Тропе.  Місце, що уособлює спокій й розкіш під середземноморським сонцем та є оазисом відпочинку найвищого рівня. Відчуйте розмаїття приємних емоцій під час гастрономічної вечері в La Vague d'Or або ритуалу Guerlain в спа-центрі Cheval Blanc.
Тест-драйв Bentley по чарівному узбережжю Сен-Тропе доповнить вашу мандрівку та подарує незабутні враження.

Дати проведення: 16 липня – 1 серпня
Для реєстрації на тест-драйв, просимо заповнити форму по лінку:
Bentley Tour Saint-Tropez
 

В серпні Bentley Summer Tour переноситься в казковой Сент-Моріц, що в серці швейцарських Альп. Теплий прийом забезпечить Grand Hotel des Bains Kempinski St Moritz. Цей п'ятизірковий готель розташований у знаковій будівлі 1864 року та поєднує європейську розкіш та чудовий сервіс. Окрім надзвичайного досвіду Bentley тест-драйву серед гірських пейзажів, насолоджуйтесь автентичною альпійською атмосферою та гастрономічними делікатесами ресторану Cà d'Oro, що нагороджено зіркою гіду Michelin.

Дати проведення: 13 серпня – 29 серпня
Для реєстрації на тест-драйв, просимо заповнити форму по лінку:
Bentley Tour St Moritz

Звертаємо вашу увагу, що бронювання готелів та авіаперельотів здійснюється самостійно, без залучення консультантів Bentley Kyiv.

Перед бронюванням подорожі радимо ознайомитись з правилами в'їзду в обрані країни та діючими протиепідемічними нормами.

Бажаємо вам гарного відпочинку та екстраординарного досвіду від керування Bentley!