РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID: ДО БЕЗТУРБОТНОСТІ ЧЕРЕЗ ТЕХНОЛОГІЇ

 

(Крю, 5 березня 2018 г.) Сьогодні компанія Bentley представляє перший в світі розкішний гібридний автомобіль. Bentayga Hybrid - це перший крок Bentley на шляху до повної електрифікації, де безтурботність безшумної поїздки поєднується з винятковим комфортом і невимушеною динамікою.

Нова гібридна модель оснащується високотехнологічним електродвигуном, який працює в парі з потужним та ефективним бензиновим агрегатом V6 нового покоління. Гібридна версія самого розкішного SUV в світі стане найекономічнішою моделлю компанії; обсяг викиду CO2 складе всього 75 г / км.

За відчуттями за кермом Bentayga Hybrid ні в чому не відрізняється від класичного Bentley, демонструючи комфорт, невимушену динаміку й особливу атмосферу в салоні, якими славиться британська марка. Цей автомобіль уособлює майбутнє розкішної мобільності - оазис тиші і спокою як в місті, так і за його межами.

Адріан Холмарк (Adrian Hallmark), новий голова правління і голова Bentley Motors, зазначив: «Bentayga Hybrid - це наш перший крок на шляху до електрифікації. Він поєднує в собі традиційні цінності Bentley з найсучаснішими технологіями. Автовласники використовують переваги обох двигунів - захоплюючу і невимушену динаміку на автомагістралях і рух з нульовими викидами в місті, що особливо актуально в зв'язку з законодавчими вимогами в усьому світі, що невпинно зростають.

Продовжуючи славну традицію Bentley, Bentayga Hybrid відкриває в автомобільній індустрії новий сегмент - розкішний гібрид - і прокладає марці дорогу до екологічно безпечного електричного майбутнього ».

Bentayga Hybrid поки не доступний для замовлення. Замовлення почнуть прийматися в окремих країнах з другої половини 2018 року.

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID

Інтелектуальні, інтуїтивно зрозумілі технології

Bentayga Hybrid приводиться в рух двома силовими агрегатами - високоефективним електродвигуном і новим 3,0-літровим бензиновим двигуном V6 з турбонаддувом. Електродвигун, який також виконує роль генератора, забезпечує бездоганну динаміку і максимальний запас ходу тільки на електриці.

Bentayga Hybrid вносить новий вимір в поточний модельний ряд розкішних моделей Bentayga. Цей автомобіль так само універсальний, як і версії W12, V8 Diesel і V8, оснащений постійним повним приводом і має чотири дорожніх режиму водіння - Sport, Bentley, Comfort і Custom.

Замість клавіші системи «Старт-стоп» встановлено селектор трьох режимів роботи гібридного приводу: EV Drive (Рух на електроприводі), Hybrid Mode (Гібридний режим) і Hold Mode (Підтримка заряду АКБ). Це дозволяє водієві управляти використанням батареї під час поїздки.

В автомобілі Bentayga Hybrid водієві потрібна додаткова інформація, в зв'язку з чим були внесені зміни в екран інформаційно-розважальної системи та інформаційну панель, і тепер на них відображаються дані про динаміку, витраті енергії і джерело енергії.

Замість традиційного тахометра встановлений прилад, який показує поточний режим роботи гібридного приводу, а також частоту обертання двигуна в режимі ДВС. Місце індикатора температури охолоджуючої рідини зайняв індикатор стану заряду батареї.

На екрані інформаційно-розважальної системи відображається потік енергії в кожному з трьох режимів роботи гібрида, показуючи, коли:

- автомобіль приводиться в рух енергією батареї,

- автомобіль приводиться в рух двигуном внутрішнього згоряння,

- підтримується заряд АКБ.

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID - фото 2

Щоб максимально підвищити ефективність, автомобіль за допомогою даних супутникової навігації розраховує оптимальне використання електродвигуна і ДВС для кожної поїздки. Після введення пункту призначення в навігаційну систему автомобіль автоматично задіює потрібний режим роботи гібридного приводу для кожної ділянки шляху, постійно обчислюючи оптимальний варіант використання енергії АКБ і запасає електроенергію для тих відрізків маршруту, де вона найбільше потрібна, наприклад для руху по місту. Система максимально підвищує загальну ефективність і дозволяє повністю розрядити батарею тільки після того, як автомобіль прибуває в пункт призначення.

Пакет послуг Connected Car MyBentley3 містить ряд нових функцій, розроблених спеціально для гібрида і контрольованих зі смартфона, включаючи віддалену зарядку батареї, дистанційне керування кліматом в салоні і звіт про стан автомобіля.

Компанія Bentley приділяє питанню зарядки першочергову увагу, щоб володіти Bentayga Hybrid було так само легко, як і традиційним автомобілем. Контролювати процес зарядки АКБ і задавати параметри зарядки можна віддалено через додаток для смартфона або в автомобілі через бортовий зарядний пристрій. Дані відображаються на екрані системи MMI і на смартфоні користувача.

Серед інших унікальних функцій - додаток Charging Station Finder, який шукає найближчі зарядні станції (на підставі заданих користувачем критеріїв пошуку) і дозволяє ввести їх в навігаційну систему автомобіля, а також додаток My Cabin Comfort, за допомогою якого можна підігріти (або охолодити) салон, встановивши в ньому комфортну температуру до початку поїздки.

Порт для зарядки Bentayga Hybrid знаходиться з протилежного боку від звичайного паливного фільтра. Автомобіль можна підключати як до побутової електромережі, так і до громадських зарядних станцій. Всі необхідні кабелі для підключення автомобіля до будь-якого типу зарядного пристрою зберігаються в двох сумках в багажному відділенні.

Від побутової електромережі батарея повністю заряджається за 7,5 годин, і її заряду вистачить, щоб проїхати понад 50 км (в циклі NEDC) тільки на електротязі. При використанні промислової електромережі час зарядки можна скоротити до 2,5 годин.

 

Зарядна док-станція від Філіпа Старка

 

Компанія Bentley спільно зі знаменитим дизайнером Філіпом Старком створила для власників Bentayga Hybrid приголомшливе зарядний пристрій - Starck Power Dock.

Цей ефектний аксесуар виготовлений з екологічних матеріалів і демонструє виняткову увагу до деталей, властиві компанії Bentley і Філіпу Старку. Стильне обрамлення виконано з пресованого еко-льону в поєднанні з природною термореактивної смолою, а куполоподібний корпус відлитий під високим тиском з алюмінієвого сплаву.

Виконана в стилі мінімалізму елегантна док-станція призначена для безпечного використання вдома кабелів зарядного пристрою. Крім того, цей зразок функціонального витвору мистецтва прикрасить будь-який будинок і привнесе відтінок розкоші в процес підзарядки гібрида.

Власники Bentayga Hybrid неодмінно оцінять приємні на дотик поверхні і привабливу естетику цього творіння Старка, а також можливість починати кожну поїздку з максимальним запасом ходу тільки на електричній тязі ..

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID - фото 3

Інноваційні рішення і передові технології

 

Інноваційний, технічно досконалий і розкішний Bentayga Hybrid оснащений найсучаснішими системами допомоги водієві і інформаційно-розважальними технологіями, які покликані максимально підвищити безпеку і комфорт управління.

Адаптивний круїз-контроль (ACC) та асистент руху в заторах дозволяють водієві встановлювати і підтримувати виражену через часовий інтервал дистанцію автомобіля, що їде попереду. За допомогою навігаційних даних, датчиків і камер система розпізнає повороти, межі міста і знаки швидкісних обмежень, а потім, відповідно до отриманої інформації, змінює швидкість автомобіля, підвищуючи комфорт і паливну економічність.

У Bentayga Hybrid також передбачений ряд асистентів для поїздок в межах міста. Повсякденні поїздки стали ще більш комфортними завдяки системі розпізнавання дорожніх знаків, асистенту виїзду заднім ходом, який повідомляє про перешкоди при виїзді з парковки, а також системі кругового огляду Top View Camera, яка, отримуючи дані з чотирьох камер, виводить на екран загальний вид зверху на автомобіль і його оточення.

Для Bentayga також доступна опціональна функція допомоги при парковці - система, яка визначає доступні паркувальні місця (як для паралельної парковки, так і для перпендикулярної) і самостійно повертає рульове колесо, дозволяючи припаркувати автомобіль навіть у вузьких і важкодоступних місцях.

Серед інших інноваційних систем можна відзначити систему нічного бачення, що використовує технологію інфрачервоного випромінювання для визначення перешкод на дорозі, а також проекційний дисплей, що дозволяє водієві отримувати потрібну інформацію безпосередньо в полі зору на лобовому склі, не відволікаючись від дороги, і, таким чином, підвищує безпеку водіння.

Вбудована інформаційно-розважальна система з новітнім високотехнологічним 8-дюймовим сенсорним екраном включає в себе кращу в класі систему навігації і жорсткий диск на 60 Гб, а також передбачає можливість вибору однієї з 30 мов інтерфейсу.

Для пасажирів задніх сидінь пропонується зйомний 10,2-дюймовий планшет Bentley на ОС Android з високошвидкісним 4G інтернетом, з підтримкою Wi-Fi і Bluetooth.

Для Bentayga Hybrid на вибір пропонується три аудіосистеми: Bentley Standard Audio, Bentley Signature Audio і Naim for Bentley Premium Audio. Naim for Bentley Premium Audio - найпотужніша в своєму сегменті: 1950 Вт і 18 динаміків в поєднанні з супертвітер, що відтворюють надвисокі частоти

Скульптурний силует, чіткі лінії і елегантність

Колісні арки, крила і капот Bentayga Hybrid підкреслюють гармонійне поєднання в ньому спортивного автомобіля і SUV.

Завдяки чіткій фірмової силової лінії Bentley, атлетичній задньій частині і цілісному алюмінієвому каркасу, унікальному для автомобільного сегменту, профіль Bentayga виглядає неймовірно ефектно. Фірмові риси Bentley, такі як масивна решітка радіатора і літери «В» на крилах, підкреслюють сучасну елегантність і динамічність Bentayga.

Світлова графіка задніх ліхтарів у вигляді літери «B» робить силует Bentayga миттєво впізнаваним і чудово виглядає в темний час доби.

Найефективнішу модель за всю історію Bentley буде легко впізнати завдяки ряду елегантних і стильних елементів екстер'єру. Емблема «Hybrid» бронзового кольору в нижній частині передніх дверей і на кришці багажного відділення, а також бронзові ступичні ковпаки та емблеми Bentley підкреслюють динамічний потенціал автомобіля з новим гібридним приводом. Накладки порогів також доповнені вставками з написом «Hybrid».

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID - фото 4

Кращий в світі інтер'єр ручної роботи, створений Home of Bentley

Салон Bentayga Hybrid претендує на звання кращого автомобільного інтер'єру в світі: виконані вручну дерев'яні та шкіряні елементи обробки продумані з ювелірною точністю.

Всі елементи обробки з металу, дерева або шкіри виконані з особливою увагою до деталей - це унікальне втілення сучасної інтерпретації класичної британської розкоші, що стало реальним завдяки майстерності команди з Крю.

Салон Bentayga задає нові стандарти розкоші, а якість виконання проявляється в кожній деталі з дерева і металу. Дизайн приладової панелі виконаний в легендарному «крилатому» стилі Bentley: чудові поверхні з вишуканих матеріалів елегантно простягаються від одних дверей до інших, огинаючи панель приладів і прямуючи вниз до центральної консолі, а потім знову піднімаючись вгору, огинаючи передню панель з боку пасажира і нішу для ніг.

Для обробки салону використовуються вручну підібрані вставки зі шпону; кожна з 15 таких вставок створюється майстрами Bentley з особливою увагою до деталей.

Виготовлені вручну поліровані металеві елементи прикрашають приладову панель, центральну консоль і двері. Фірмове рифлення Bentley на рукоятці селектора режиму водіння, ручці важеля перемикання передач, круглих дефлекторах системи кондиціонування і рукоятках дефлекторів, виконаних у формі регістрів органу, доставляє естетичну насолоду і викликає приємні тактильні відчуття.

Розкішні передні сидіння, також виготовлені вручну в Крю, регулюються по 22 позиціям, включаючи регулювання подушки і поперекової опори, що забезпечує неперевершений комфорт і підтримку в будь-якій ситуації. Додаткова зручність забезпечують шість режимів функції масажу, а також підігрів і вентиляція.

У будь-якій з конфігурацій, чотирьох- або п’ятимісній, всі шкіряні сидіння Bentayga доступні у варіанті з контрастною ромбовидної прострочкою на спинках і подушках сидінь, яка нагадує дизайн ідеально пошитої британської мисливської куртки.

Фахівці Bentley ретельно відбирають кращі шкури биків, які поставляються з холодних європейських країн, вичинені природним чином і без тиснення. На вибір покупця надається 15 різних кольорів, три варіанти двоколірного рішення салону і один - одноколірний.

Чотиримісна конфігурація автомобіля оптимальна з точки зору дизайну, комфорту і розкоші. Два окремих задніх сидіння регулюються по 18 позиціях і, так само, як і передні, оснащені функцією масажу і вентиляцією. За дерев'яним оздобленням задньої консолі ховаються додаткові функціональні елементи, такі як підстаканники, просторий відсік для зберігання і USB-розетки.

Свій внесок в атмосферу комфорту вносить і фіксована задня стінка, що відокремлює салон від багажника. З боку салону ця стінка прикрашена фірмовою ромбовидної прошивкою і оснащена спеціальним люком для лиж. Таким чином, багажник служить прекрасним завершенням задньої частини салону і задає нові стандарти якості в сегменті SUV.

Повнорозмірний панорамний люк з шумоізолюючми внутрішніми шарами дає можливість насолодитися натуральним освітленням, з яким всі поверхні і елементи обробки салону виглядають чудово

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID - фото 5

РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID - фото 6РЕВОЛЮЦІЙНИЙ BENTLEY BENTAYGA HYBRID - фото 7