НОВИЙ BENTLEY CONTINENTAL GT. ПРЕМ’ЄРА В УКРАЇНІ

Цими днями Bentley Kyiv офіційно представили довгоочікувану прем’єру – абсолютно новий Continental GT.


Презентація відбулася в родинній атмосфері автосалону Віннер Автомотів. У супроводі легкої музики, за келихом шампанського, гості змогли оцінити нові риси екстер’єру та повністю оновлений інтер’єр автомобіля. 
Розроблений і створений вручну британськими майстрами марки Bentley, новий Continental GT став найбільш вражаючим в історії автомобілем класу Gran Turismo. Модель поєднує в собі чудову динаміку, розкішне виконання інтер'єру і екстер'єру та найсучасніші технології.

НОВИЙ BENTLEY CONTINENTAL GT. ПРЕМ’ЄРА В УКРАЇНІ
Continental GT третього покоління оснащується оновленою версією легендарного 6-літрового двигуна Bentley з подвійним турбонаддувом - W12 TSI, який доповнений восьмиступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням, що забезпечує ще більш швидке і ефективне перемикання передач. Двигун ручної роботи повністю створений на заводі Bentley Motors в Крю, визнаний найбільш технологічно досконалим 12-циліндровим двигуном в світі. Унікальна W-подібна конфігурація зробила двигун на 24% меншим, ніж аналогічний V12, що дозволяє більш ефективно розподілити масу автомобіля та оптимально використати простір в салоні. 
Новий силовий агрегат використовує новітню систему управління двигуном, яка виконує близько 300 мільйонів операцій в секунду. Двигун розвиває потужність в 635 к.с. і крутний момент в 900 Нм. Новий Continental GT розганяється від 0 до 100 км/год за 3,7 секунди і розвиває максимальну швидкість 333 км/год.


Continental GT третього покоління сповнений технічних оновлень та готовий підкорити шанувальників Bentley. Приладова панель стала повністю цифровою і має додаткові можливості налаштування. Continental GT став першим автомобілем з інноваційним поворотним дисплеєм (Bentley Rotating Display) -12,3-дюймовим MMI екраном з технологією Retina.
Новий Continental GT може бути виконаний відповідно до найвибагливіших вимог клієнта. Для індивідуалізації автомобіля Bentley надаються практично безмежні можливості вибору кольору кузова, матеріалів та аксесуарів: 15 відтінків шкіри, 17 стандартних та 13 додаткових варіантів забарвлень кузова, унікальний двохтоновий шпон та рифлені поверхні органів управління з новим ромбоподібним малюнком, що відбивають світло.

НОВИЙ BENTLEY CONTINENTAL GT. ПРЕМ’ЄРА В УКРАЇНІ - фото 2
Новий Continental GT вже доступний для замовлення в автосалоні Bentley Kyiv

НОВИЙ BENTLEY CONTINENTAL GT. ПРЕМ’ЄРА В УКРАЇНІ - фото 3НОВИЙ BENTLEY CONTINENTAL GT. ПРЕМ’ЄРА В УКРАЇНІ - фото 4