BENTLEY BENTAYGA V8: неймовірна динаміка та унікальні характеристики

(Крю, 12 січня 2018 г.) З виходом на ринок Bentayga відкрив новий автомобільний сегмент і встановив новий стандарт розкішних SUV, запропонувавши унікальну можливість насолоджуватися подорожами в будь-якій місцевості і в будь-яких дорожніх умовах. Компанія Bentley представляє новітню спортивну версію найбільш титулованою моделі - Bentayga V8.

Нова версія оснащується 4-літровим бензиновим двигуном V8 нового покоління з подвійним турбонаддувом, вражаюча потужність якого поєднується з паливною економічністю. Спортивний характер моделі підкреслюють емоційне звучання двигуна V8, стильні здвоєні вихлопні патрубки і карбон-керамічні гальма, доступні опціонально.

У новій версії Bentayga гармонійно поєднуються виняткова розкіш, потужність, комфорт і спортивний характер. Відмінну динаміку і чутливість автомобіля забезпечує система Bentley Drive Dynamics - з її допомогою можна встановити додаткові налаштування Bentayga V8, від плавності лімузина до точної реакції спорткара.

Інтер'єр моделі виконаний в унікальному стилі Bentley, де сучасна розкіш об'єднує вишукані матеріали, інноваційні технології та майстерну роботу майстрів марки. Серед нових дизайнерських рішень моделі - обробка рульового колеса шкірою і деревом, а також панелі з глянцевого вуглецевого волокна.

Вражаюча динаміка і паливна економічність

Новий Bentley Bentayga V8 оснащується 4-літровим двигуном V8 з 32 клапанами і двома турбонагнітачами twin-scroll, розташованими в розвалі блоків циліндрів.

Силовий агрегат розвиває потужність в 550 л. с. і 770 Н · м крутного моменту, розганяючи автомобіль до першої сотні всього за 4,5 секунди і дозволяючи досягти максимальної швидкості в 290 км / год.

Bentayga V8 не тільки демонструє кращу в класі динаміку, але має запас ходу до 746 км, а обсяг викидів CO2 складає всього 260 г / км. Чудова паливна економічність (11,4 л / 100 км) в тому числі забезпечується здатністю двигуна відключати чотири з восьми циліндрів за певних умов без втрати динаміки. Перемикання відбувається всього за 20 мілісекунд і практично непомітно для водія і пасажирів.

Зниження рівня шкідливих викидів також стало можливим завдяки системі «старт-стоп», яка активується на дуже малих швидкостях.

Неперевершене поєднання потужності і витонченості забезпечує Bentayga V8 особливе місце в сегменті розкішних SUV.

Скульптурний і виразний екстер'єр

Екстер'єр нової версії підкреслює спортивний характер моделі і традиційні риси Bentayga

BENTLEY BENTAYGA V8: неймовірна динаміка та унікальні характеристики

 

BENTLEY BENTAYGA V8: неймовірна динаміка та унікальні характеристики - фото 2BENTLEY BENTAYGA V8: неймовірна динаміка та унікальні характеристики - фото 3